Costa Brava Experience

Ens defineix una visió de l’Empordà i de la Costa Brava, sostenible, responsable, col·laboratiu i autèntic. La nostra experiència us transporta a la reconnexió amb la cultura que ens ha vist créixer, a les tradicions de molts segles, a la gent que hi ha nascut i els seus oficis.

  L'Empordà més autèntic

  Experiències personalitzades

  Sostenibilitat, Responsabilitat i Col·laboració

El nostre Equip

Xavi

Guia acreditat i dinamitzador

Sóc guia acreditat del Parc Natural Illes Medes Montgrí i Baix Ter, del Cap de Creus, i Aiguamolls de l’Empordà, des de fa més de 20 anys, m'ocupo principalment de fer els guiatges i de la dinamització de patrimoni.

Guia
Catala
castellà
anglès i francès

Les vostres preguntes

Totes les rutes es poden personalitzar, sense cap problema.💪🏻 Tenim a disposició dels nostres clients uns paquets turístics programats, però com que sabem que tots i cadascú de vosaltres sou únics, us podeu posar en contacte amb tot el nostre equip i us farem un pressupost a mida.
L'entrepà i l'aigua potser l'hauràs de portar tu mateix, 🤗 però si ho necessites, t'ho podem preparar!!
Les zones que visitem són molt properes als Parcs Naturals i dins els Parcs naturals, 🌎 així que segur que trobarem puputs, perdals, falcons, ratpenats,... cabres,.. així com una gran varietat de vegetació tan a la muntanya com al mar.
Cap problema, tenim paraigües de sobres 😉 o sinó us proposarem un seguit d'activitats que de ben segur us faran descobrir noves possibilitats a l'Empordà!