Informació del Festival

El FASTT és un Festival d'Arts Escèniques creat en xarxa amb els pobles de Garrigàs, Siurana i Palau de Santa Eulàlia.

Al vespre es realitzarà l'esdeveniment de la Nit del FASTT 2020 que es durà a terme al Mas Gironí de Garrigàs. Amb la compra de l'entrada podràs accedir al recinte i gaudir de l'espectacle teatral "Els dies Mentits" de Marta Aran finalista dels premis MAX i del concert musical dels germans rosincs FOTO DE FAMILIA - Ian i Rusó Sala. També hi haurà la opció de menjar i beure alguna cosa.

Aquest any de transició del festival, ofereix diverses activitats. Al llarg del dia es realitzaran unes representacions gratuïtes creades per les veïnes dels micropobles. Serà imprescindible a reserva de l'entrada anticipada a través de la web del festival per accedir a la representació.

Dies mentits

Els dies mentits és un calendari de totes aquelles mentides que hi ha dins del món del sexe, les que ens diem a nosaltres mateixos, les que ens diuen els altres i les que acabem dient per sentir-nos integrats dins d'una societat sexualitzada. Unes mentides que fan la nostra vida més bonica i plaent però
que, alhora, poden ser còmiques, absurdes i esquinçadores.
A partir de dones reals i anònimes i la seva experiència, s'ha escrit Els dies mentits, un monòleg on es parlarà de l'anorgàsmia i el tabú que suposa dins d'una societat on tothom ha de tenir una sexualitat plena per sentir-se integrat. Un text, escrit des de les mentides que ens diem i ens diuen.

Rusó & Ian Sala

Els germans rosincs Rusó i Ian Sala, dues de les veus més interessants del panorama musical català, comparteixen i s'intercanvien cançons dels seus respectius repertoris.
Així descriuen aquesta nova aventura en comú: "Dos germans empordanesos que uneixen el folk de sirena amb el country-surrealisme dalinià, mitjançant cançons pròpies arranjades a dues veus, dues guitarres i una armónica.
"No cal res més. Els més sorpresos som nosaltres, que ens redescobrim a cada concert."

Link 👉🏻 Dies mentits 

 

Link 👉🏻 Iàn i Rusó Sala